Monday, November 7, 2011

kenangan memories

lama betul x update apa2 dalam nie.. entah malam nie aku layan perasaan dulu.. aku teringat kisah lama.. kisah zaman sekolah.. zaman remaja yang aku rindui.. aku rindukan diri aku yang dulu, kisah persahabatan dan mungkin juga cinta lama aku dulu..sampai sekarang aku masih tertanya apa, bila dan siapa cinta pertama aku... hahahahahaha.. serius aku pun sendiri cuba memahami apa itu cinta pertama sebenarnya..lama masa untuk aku ambil dan sedar ( sekarang pun aku masih x sure walaupun aku rasa cam aku tau uda sapa 1st love aku dulu)... it makes me smile.. sometimes i said to myself.. damn..u're stupid.. hahahahaha bodoh2 jak rasanya.. tapi jujur aku katakan aku baru sedar selama ni aku selfish dengan diri aku dan kisah cinta lama aku (tu di kira cinta monyet atau masuk fasa matang uda??? ).. ya penting kan diri sendiri.. itu lah diriku dulu dan sisanya masih ada dalam diri ku hingga sekarang.. kesian my abang sayang ..terpaksa layan karenah ku.. sorryy.. but i love you.. now you're my present love story and insyaallah future.. :) :).. yang dulu sekadar kenangan yang mampu buatku senyum nanti sekali ag mengingatkan zaman sekolah ku yang penuh warna itu...

p/s: kadang-kadang ada cerita yang terpaksa di diamkan sahaja dan ianya jadi rahsia .. :)




layan lagu nie...:)


sweet song.. mungkin akan mencuit memori lama anda.. sapa tahu. :P

No comments: